Category Archives: Weekend

[Kota Seriemas] Terezza 2 Sales Launch

Salam readers.

Sungguh lama ku mendiamkan diri. Hmm, memang dah tak dapat nak dielakkan la. Kesibukan hal kerja dan macam-macam hal lain membantutkan niat nak meng’update’ tu. Sabor je la.

So, dikesempatan yang ada ni nak info korang je la pasal latest product di Kota Seriemas. Dan weekend ni, as in on Saturday ada Sales Launch Terezza 2. 

TEREZZA2-Flyer

TEREZZA2-Flyer

Starting price from RM376,888 to RM700,888. For further details on the product, please call our Sales Gallery at 06 – 791 2720 (En. Khairul Fazly/ En. Ghazali).

Feel free to come and join us on the day.

Besides Terezza 2, we also have:-

  1. Laman Alamanda Superlink House (24 x 75) – only 4 units left.
  2. Frangipani Bungalow – many units available.
  3. Cempaka Sari Villas & Twin Villas – few units available.

For further info of the products of Kota Seriemas, you may refer to www.pnbdevt.com or www.seriemas.my.

Contemporary Lifestyle Fair At Kota Seriemas: 6th – 7th July 2013

Salam dear reader.

 

Just to update that Kota Seriemas will be having an event this weekend on 6 & 7 July 2013 named CONTEMPORARY LIFESTYLE FAIR.  No entrance fees will be charge, of course. Please come and enjoy yourself on the event.

 

 

For info, we will also be launching the Final Release of 32 Units of Cempaka Sari Villas & Twin Villas as well as Priority Registration for 98 units of Terezza 2, the Double Storey Terrace House (22′ x 70′).

 

Any further enquiries, you may direct it to enquiry@seriemas.my or leave your comments below. And you may also call our Sales Office at 06 – 791 2720.

 

Additional info could be also found in : PNB Development Sdn Berhad or Seriemas Development Sdn Berhad websites.

 

Weekend Duduk Rumah Jee..

Salam Ahad you all.

Apa khabar dihari minggu ni. Dah tiba dipenghujung hari pun kan. Dah start set kepala otak untuk kerja esok belom? Set siap-siap jangan sampai ada yang terlajak tido pulak esok.

So, korang buat apa je weekend? Weekend kali ni (eleh, bukan kali ni je. Lain lain kali pun sama) aku boleh klasifikasikan sebagai heaven la. Rilek dan bermalas-malasan tanpa ada campur tangan pihak lain. Waaah, gituuu. (Ko kalo tak weekend pun memang heaven je RU oiii..). Dan dipendekkan cerita, weekend aku just lepaking je kat rumah. Takda keluar pergi mana-mana pun. Just malas nak keluar. These days, aku lagi suka duduk lepak kat rumah je. Ibarat dah macam kena kurung dalam rumah sendiri, but in a good way of course.

Sometime ada yang query aku, apalah duduk rumah je. Pergi la keluar jalan-jalan ke, makan-makan ke, ambik angin ke. Ni dok rumah je, membesorkan badan (hamboiiii statement ngkooo!), tak bermasyarakat langsung (eh, eh??). Ok, thanks. And this is my answer.

Continue reading

NEW Product Launch At Kota Seriemas: Frangipani Villa

Assalammualaikum readers.

Let’s make this quick.

Just nak inform you ols yang this weekend as in Saturday (18th May 2013) we will having our new product launching at Sales Gallery Kota Seriemas, Nilai. Produk apa pulak? Meh tengok kat bawah ni. Nak lagi clear kasi click itu gambar bagi besar. Hehehe

 

PNBD1304-004-005 Flyer_PT22.1a2

 

Or senang cerita its our new Bungalow with swimming pool (Smartpool system).

PNBD1304-004-005 Flyer_PT22.1a1

 

So, jangan malu jangan segan meh la datang memeriahkan majlis. Harga ni mahal sangat?Not to worry, we also have other product mid range punya.

 

Further info boleh click kat tab ‘Kota Seriemas kat atas nun. Anything, can call us at 06 – 791 2720 or 03 – 8739 3390 / 5486.

Ai Em Bek

Salam Jumaat.

Oh! Sangatlah berhabuk ini rumah. Sudah banyak lama tak bersihkan. Mungkin take time la nak bersihkan (ater dah dekat 6 bulan tak berkemas kan). Hehehe. Anyhow, I am  back (ai em bek) now. Hopefully for good this time. Korang doakan la ye supaya mood aku ni sentiasa ada untuk mengupdate. Anggapla ini entry pembukaan ditahun 2013 ini. Hahahaha.

So, what’s up what’s up?? Lama betol aku tak ber’blogwalking’ tak mengkomen kat blog korang korang kan. Entah apa la cerita dunia blog selama aku tak berblogging ni eh? Cer korang yang rajin tu story morry sket kat aku. Kasi catch up sket. Ada ka trend blogging yang aku tertinggal kapal terbang? Hehehe.

Continue reading