Category Archives: Kota Seriemas

[Kota Seriemas] Terezza 2 Sales Launch

Salam readers.

Sungguh lama ku mendiamkan diri. Hmm, memang dah tak dapat nak dielakkan la. Kesibukan hal kerja dan macam-macam hal lain membantutkan niat nak meng’update’ tu. Sabor je la.

So, dikesempatan yang ada ni nak info korang je la pasal latest product di Kota Seriemas. Dan weekend ni, as in on Saturday ada Sales Launch Terezza 2. 

TEREZZA2-Flyer

TEREZZA2-Flyer

Starting price from RM376,888 to RM700,888. For further details on the product, please call our Sales Gallery at 06 – 791 2720 (En. Khairul Fazly/ En. Ghazali).

Feel free to come and join us on the day.

Besides Terezza 2, we also have:-

  1. Laman Alamanda Superlink House (24 x 75) – only 4 units left.
  2. Frangipani Bungalow – many units available.
  3. Cempaka Sari Villas & Twin Villas – few units available.

For further info of the products of Kota Seriemas, you may refer to www.pnbdevt.com or www.seriemas.my.

Contemporary Lifestyle Fair At Kota Seriemas: 6th – 7th July 2013

Salam dear reader.

 

Just to update that Kota Seriemas will be having an event this weekend on 6 & 7 July 2013 named CONTEMPORARY LIFESTYLE FAIR.  No entrance fees will be charge, of course. Please come and enjoy yourself on the event.

 

 

For info, we will also be launching the Final Release of 32 Units of Cempaka Sari Villas & Twin Villas as well as Priority Registration for 98 units of Terezza 2, the Double Storey Terrace House (22′ x 70′).

 

Any further enquiries, you may direct it to enquiry@seriemas.my or leave your comments below. And you may also call our Sales Office at 06 – 791 2720.

 

Additional info could be also found in : PNB Development Sdn Berhad or Seriemas Development Sdn Berhad websites.

 

NEW Product Launch At Kota Seriemas: Frangipani Villa

Assalammualaikum readers.

Let’s make this quick.

Just nak inform you ols yang this weekend as in Saturday (18th May 2013) we will having our new product launching at Sales Gallery Kota Seriemas, Nilai. Produk apa pulak? Meh tengok kat bawah ni. Nak lagi clear kasi click itu gambar bagi besar. Hehehe

 

PNBD1304-004-005 Flyer_PT22.1a2

 

Or senang cerita its our new Bungalow with swimming pool (Smartpool system).

PNBD1304-004-005 Flyer_PT22.1a1

 

So, jangan malu jangan segan meh la datang memeriahkan majlis. Harga ni mahal sangat?Not to worry, we also have other product mid range punya.

 

Further info boleh click kat tab ‘Kota Seriemas kat atas nun. Anything, can call us at 06 – 791 2720 or 03 – 8739 3390 / 5486.

Sales Carnival at Kota Seriemas: 7 July 2012

Salam readers.

Wow! Lama gak tak mai ke blog sendiri ni. Apa khabar suma? Harapnya sihat-sihat je la eh.

First of all, selamat menyambut Nisfu Syaaban. Dah tak lama lagi masuk bulan Ramadhan? Dah habis ganti puasa belom? Kalau yang belum tu masih sempat lagi nak ganti. Alhamdulillah, aku sendiri dah habis mengganti. Now continue dengan puasa sunat ja la. Boleh gak cover mana yang lobang-lobang tu kan.

Eh ok lah. Straight to the point je. Ada info nak share ngan korang ni. Especially to those yang memang berniat nak carik rumah. Dan yang tengah survey nak beli rumah. Weekend ni as in this coming Saturday, 7th July 2012. We all kat Kota Seriemas ada buat Launching for our products. Antara product yang ada ialah:
Continue reading

Pre-Weekend Plan: Ver. 6 April

Salam Jumaat ols.

Ape khabar di hari Jumaat ni? Mesti yang tak semangat nak kerja dah tu kan. Aternye nak weekend dah. Jadi Friday Blues lak kan. Blues ka Reds ka jejaka-jejaka semua jangan lupa g solat Jumaat ya nanti.

Ok, teruskan dengan cerita tajuk di atas. Minggu ni punya plan.

  1. Sabtu, 7th April 2012 ; Aku kena kerja. Duty la macam biasa kan. Kali ni launching for new product. Product yang diberi nama TEREZZA. Its a Double Storey Terrace House (DSTH), 22 x 70 berlokasi di Laman Bakawali. Harga starting RM319, 888.00. Kalau berminat nak beli or yang tengah nak carik rumah tu bolehlah datang esok di Sales Gallery Kota Seriemas dari jam 10 pagi – 5 petang.

  2.  Ahad, 8th April 2012 ; Macam biasalah bila dah kerja 6 hari seminggu, ditambah pulak dengan hal pindah memindah haritu kan. Hari Ahad memang nak duduk melepak berehat je kat rumah. Itupun kalau dapat berehat la kan. Hahaha. Kang dan dan ada la pulak yang mengajak berjalan la ape lah. Huih.. Kalau larat ikutkan aje la kan. Heheheh.

 

Makanya, itu ajelah aktiviti yang ada, setakat ni. Hehehe.  Ok la ols. Have a great day ahead. And happy weekend.