Wordless Wednesday #19: Happy Birthday Sayang!

 

Hari ni genap umur sayangku Qaisara 1 tahun. Happy birthday sayang! Be a good daughter, don’t noty-noty okey. Hehehe. Maklong sayaaannnnng dia sangat-sangat. Hadiah hari Sabtu nanti okay.

Cepat betul masa kan. Macam semalam rasanya aku dok eksaited dapat anak buah. Hahaha. Teringat dok sama berjaga malam bagi susu and tukar lampin dia. And terbayang-bayang suara kecik dia time menangis and suara jerit nak test vocal dia tiap-tiap malam. Oh! What a sweet and memorable moments la. Now dia dah mula bertatih untuk berjalan. Tak sabar nak tunggu dia besar lagi. Suka tengok tingkah kanak-kanak dalam proses membesar ni. Always mencuitkan hati. =)

PS: FYI, Qaisara lahir a day after we all at Geng Bisik2 Mak Lagenda (GB2ML) buat first gathering. Kira anniversary bersama gak la ni. Ekekekeke. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Wordless Wednesday #19: Happy Birthday Sayang!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>