Pre-Weekend Plan Ver. 4th May

Salam Jumaat ols.

Ape cer? Yeah! Chipsmore kan aku. Nak buat macam mana. Keadaan tak menentu sekarang. Hehehe. Anyway, cut the long story short. This is what I am going to do this weekend.

  1. Sabtu – 6 May 2012: Duty di Mid Valley Exhibition Centre (MVEC) for Iproperty.com Expo. Yups. Aku akan berada di MVEC this Saturday. YEAY!!! Jadual bertugas dari 10am to 6pm. So sesapa yang berminat nak mencarik harta dan rumah bolehlah menerjah ke sana eh. Acara dah bermula dari hari ini hingga Ahad jam 10 malam. Dan kalau ada yang ke sana nanti jangan lupa la singgah ke booth kami Kota Seriemas.
  2. Ahad – 7 May 2012: Melepak duduk kemas rumah pulak. Hehehehe. Dah itu je pun yang boleh dibuat setelah 6 hari (eh, 5 hari la tolak Selasa haritu) bekerja. Ngeeee.

 

Pendek kata, itu la plan aku stakat ni. Kalau korang ada kat sekitar sana Sabtu nanti roger – roger la aku. Whatsapp, Twitter, FB pun boleh jeee. SMS n Call pun ok je. Heheheheheh.

 

Ok la ols. Selamat berhujung minggu ye.

 

 

PS: Petang ni nak masuk padang golf ngan dak lain ni. Jadik caddy jek. Eksesais sikit. Kot2 jalan 9 lubang leh hilang 5 kilo ke kan. Kahkahkahkah

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Pre-Weekend Plan Ver. 4th May”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>