Tanpa Disangka

Salam Selasa ols.

Ape cer hari korang? Harapnya ceria aje la yer. Hari ni hari aku biasa – biasa aje la. Perkembangan baru pasal maklang, dia semakin stabil dan kalau ikutkann dah sedar. Cuma doktor bagi dia ubat tidur untuk dia relaks. Thanks pada rakan-rakan yang mendoakan kesejahteraan maklang aku.

Memandangkan keadaan dia makin stabil, maka dah tiba masa untuk pulang ke gagang la. Dua hari tak masuk office, macam-macam hal je. memang tak setenang mana pun. Kepala aku dok fikir hal kerja je dah. Hahaha. Sabar je lah. Terpaksa la pulak mintak tolong colleague uruskan. Pun masalah jugak sebab dia tak brapa familiar dengan kerja tu. Tapi nak buat macam mana kan.

Now, aku masih terkandas di Penang. Ikutkan dah gerak balik. Tapi on the way nak masuk highway tadi tetiba tayar berbunyi. Sekali cek tengok tayar dah terkoyak belah dalam. Haishh! Nasib tayar tak kempis. Disebabkan itu, terpaksa la merayau carik hotel untuk check in.

Terpaksa la kan. Mana ada kedai tayar bukak lagi malam-malam macam ni. Esok aje la boleh repair pun. Cabaran sungguh.

Apa-apa pun semoga selamat la semuanya. Owh by the way, komen-komen korang tu tak sempat aku balas lagi. Inipun sekadar mengupdate thru phone je. Ok la ols. See ya soon and have a good holiday tomorrow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Tanpa Disangka”

  1. Alhamdulillah…syukur ke hadrat dan limpahan kasih Allah masih ada belas kasihanMU.

    Mujur xde apa2 yg buruk berlaku pd ko zati..mujur jugak x bwk laju2..nauzubillahminzalik!!mintak dijauhkan lah kan..

    Moga selamat smpai yek!!

    1. itu la mak..nasib time tu mmg baru je lagi masuk highway..baru je lepas brenti isi minyak. n gerak je depan sikit trus ada dengar bunyi..ingatkan bunyi ape kan..nasib la bnyk lg exit dekat2 tu..trus je port..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>