Spontaneous Thursday #14: Bila La Boleh Ep. 2

Salam Khamis ols.

Ape cer hari ni? Hari ni aku agak packed sikit. Pagi nak kena settlekan sikit lagi pasal drawing comments and petang ada meeting pulak. Owh, report pun kena gak buat pagi ni. Dateline hari ni wooo..

Ok, spontan kali ni is nak buat sambungan Bila La Boleh last week.

  1. Bila la boleh… Siap rumah aku ni; Almost! Walaupun tak 100% complete as long as the basic need is there kan. So basically dah boleh move in. In fact aku dah start duduk dari last week lagi. Hahaha. Memang sungguh terasa kelegaanya bila dah pindah masuk ni. Walaupun ingatkan nak masuk by May. Now dah masuk awal, ok la. Terasa kurang beban di fikiran aku. Serius! Memang rasa ringan kepala aku. Now dah boleh la fikir-fikirkan hal lain pulak.
  2. Bila la boleh.. nak bercuti; Well, last week dah ambik cuti 2 hari. Tapi bercuti kat rumah aje la. Takda la pantai-pantai bagai tu. Insyaallah ada rezeki nanti lain kali cuti la pulak. First thing fisrt kan.
  3. Bila la boleh.. bergathering dengan GB2ML ni; Hmm, yang ni pulak lepas discussion haritu, Insyaallah kalau tiada aral kejadian itu bakal jadi bulan May nanti. Lokasi di PD, acara makan-makan dan berkongsi cerita sahaja. Invitees adalah geng grup sedia ada. Kalau ada yang berminat boleh roger aku.
  4. Bila la boleh.. korang makan nasi minyak aku???; Hat ni dicepuemasgangsaperakkan oleh Mak Lagenda &secara tak langsung by Bro Aku. Hahahahaha. Nak makan nasi minyak saya eh mak? Mai la datang rumah nanti saya masakkan. Hikhikhikhik.. Ok, jawapan betulnya ialah Insyaallah kalau sampai jodoh dan jumpa Mr. Right nya. Hohohoho
  5. Ada lagi tak bila lah boleh lain? Tak dapat dah berfikir dengan spontan untuk lain-lainnya.

 

Ok. Itu aje lah buat masa ni. Lets get back to work bebeh. =)

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Spontaneous Thursday #14: Bila La Boleh Ep. 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>