Drawing, Drawing, Drawing

Salam Selasa ols.

How was your day? Oh lupa, apa khabar? Heeehe.. Dah petang ni baru dan nak mengupdate. Seharian ni agak membizi sikit.

Mano tidaknya, hari ni seharian cek drawing je keje aku. Sampai kerja lain pun tak berusik. Hohohoo. Semuanya ada 10 set yakni mewakili jenis type yang ada. Jenuh weyh nak tilik satu persatu. Dah la drawing scale kecik. Dibaginya size A3 sajork. Juling sebentar jadinya. Ni pun dah macam berpinau dah mata den.

Nasib drawing wa tu tak macam ni. Kalo macam ni memang lama dah wa tergolek dog..Fuuhhh

Enam dah selamat diperiksa. Tinggal lagi 4. Esok la sambung. Dah tak tahan mata wa nengoknye. Sambil cek sambil nak kena buat note. Memang la agak lambat siapnya kan. So, wa dah penat tilik drawing, wa nak balik. Esok kita jumpa lagi.

PS: Kena pergi cek power mata balik ni. Macam dah meningkat.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Drawing, Drawing, Drawing”

  1. alah RU den lebih complicated dari nie pon den pernah buat… tapi kalau tak betul2 perhatikan memang sah leh klr muntah ijow tau.. ha ha ha

    1. takpo..bro dah hebat..sy ni baru amatur..trus trang kata ni la first time cek drawing mechanical & electrical utk sbijik rumah. seblom2 ni stakat drawing projek kecik2 je..stakat 3 4 point..ni ha satu rumah punya services..tu yg agak pening tu..heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>