St2

Spontaneous Thursday #13: Bila La Boleh…

Salam Khamis ols.

Bila la boleh….

Hmm, macam-macam bila la boleh tu dalam definisi aku.

Bila la boleh siap rumah aku ni. And langsung bila la aku boleh masuk rumah ni. Heheheh. Actually, sekarang dah boleh pun sebenarnya. Tapi ada la sikit-sikit lagi kena siapkan before betul-betul boleh pindah masuk. Lemah dah nyawa nak buat urusan rumah ni. Macam tak reti nak siap pulak. Huhuhu..

Bila la boleh aku nak bercuti lagi? Aim aku nak habiskan cuti tahunan yang tahun lepas punya. Tujuh hari setengah lagi. Banyak tu. Suma kena habiskan selewat-lewatnya bulan June ni. Teringin nak bercuti di pantai.  Dah lama tak bercuti di pantai dalam erti kata yang sebenar. Mana pantai best nak pergi ni. Idea peliss..

Bila la boleh bergathering lagi bersama Geng Bisik2 Mak Lagenda ni. Hehehehehe.

Bila la boleh …….. <———– korang tambah sendiri la..

Ok la. Selamat menjalan hari Khamis anda..

PS: Senyumm supaya hari menjadi lebih indah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Spontaneous Thursday #13: Bila La Boleh…”

  1. pantai best .. hem belah pantai timur kot.. cherating.. balok… (kuantan) leh jumpa syima.. he he he..

    kalau kat kelantan – PCB the best.. klu budject besar pergi Pulau Perhentian.. mmg great

    Bila la boleh …… naik pelamin… ha ha ha.. boleh gitu ??? gurau jer RU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>