107458

Isnin Dah Weyh!

 

 

 

Salam.

 

Ape khabar di hari Isnin ni korang? Jom Monday Blues! Hahahaha… So, how was your weekend?

 

Weekend aku berjalan seperti yang dah dirancang tu la. Sabtu g jenjalan open house, Ahad merehatkan diri. Lagi pulak pagi ahad tu hujan, hah lagi la nyaman aku sambung tidur. Ekekekeke. Memang rehat sangat.

Selepas seharian berehat, hari ni kembali bekerja. Ingatkan nak layan Monday Blues je. Tapi tak dapat la weyh. Banyak pulak kerja menanti ni. On je PC pagi tadi, log in email company sekali tengok ada email masuk pasal budget. Got support document untuk diupdate dalam budget aku. Alamak! Cek punya cek rupanya email tu masuk Jumaat haritu pukul 6.30 petang. Oh mai! Mana aku tau. Sape suh tak bagitau nak email. Lenkali kena bagi tau sebab habis je waktu kerja or weekend memang aku takkan cek emel punya. Baik email personal mahupun email company.

 

Hmm, tapi takpe la. By hook or by crook memang kena buat jugak. Maksudnya kena buat jugak hari ni sebab due date submit final draft ialah hari ni. Itu baru hal budget, belom kerja lain lagi ni. Ohhoo, memang agak pack jugak tengok gayanya ni.

 

Ok lah. Kang melayan blog ni memang tak gerak kerja aku. Jom sambung kerja.

 

 

PS: Bulan ni memang bulan kerja pasal budget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Isnin Dah Weyh!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>