me & kak Sham

Apa Yang Bakal Terjadi Minggu Ini

Salam Jumaat.

 

Empat! Empat hari blog tak berupdate. Sampaikan ada yang boring bila masuk still tengok tajuk Isnin Dah Weyh! tu kan. Miahahahahahaha. Padahal Isnin dah berlalu pergi. Ampuuuuuuun. Bukannaya tak nak update, tapi tak menyempat dan tak beridea nak mengarang sebenarnya. Kerja pulak  macam menimbun je minggu ni. Sehari dua ni la baru nampak surut sikit kerja tu.

 

So, ape cer? Hari ni dah Jumaat. Sungguh aku rasa cepat sangat masa berlalu. Beringat la sesama kita ya. Hargai masa kerana masa itu sangat berharga. Makanya, cherish every second of your moment now.

 

Berbalik pada tajuk, apa yang bakal terjadi minggu ni? Minggu ni as in this weekend la. Macam minggu lepas aku sibuk g jemputan rumah terbuka. Minggu ni ape pulak? Raya kan dah habis, so takda la kot rumah terbuka dah. Tapi aku still ada event open house ok. Hahahaha

 

Event yang aku maksudkan tu dianjurkan oleh pihak Marketing & Sales sekali dengan launching for our new products. Kira 2 in 1 event la ni. Dan secara tak langsung, aku bekerja la Sabtu ni nanti. Hehehe. Aku suka. Berbeza dengan launching yang sebelum ni which is during the day, kali ni event akan start around 5pm membawa sampai ke malam. Malam sesi open house la. Hoho. Can’t wait. I love the environment waktu malam kat sini.

 

Then Ahadnya macam biasa la sesi melepakkan diri dan merehatkan badan. Itupun kalau! Hahahaha. Tau je la otak aku ni, ada je ideanya nanti nak dibuat. Apa-apa pun kita nantikan lah apa yang akan terjadi kan. Ngeheheheheh

 

Sebelum tu, nak kasi korang cuci mata dulu la ngan gambar event Rabu lepas. Majlis Sambutan Hari Raya 2011, PNB Devt. Sdn. Bhd.

 

 

Antara juadah yang ada masa Open House office aku di Kajang, Rabu lepas

 

Theme color for deco is gold

Our Group Photo.

 

Haaa, tu je la gambar yang aku sempat nak upload yer. Ni pun suma ikhsan dak office suma. Credit picture to them la. However, dalam kegemuruhan menjadi MC tu majlis tetap berjalan dengan lancar jugak. Alhamdulillah. Almaklumlah, bertahun dah tinggalkan post MC ni.

 

Ok la. See you all soon..

 

 

PS: Agak kepeningan lalat dan kebluran sikit hari ni. Hahahaha

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Apa Yang Bakal Terjadi Minggu Ini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>