New Lunch Set @ RWS

Dah lama tak story morry pasal Restoran Warisan Seriemas (RWS) tu kan. Aku boleh kata memang hari hari makan sana. Cumanya sejak kebelakangan ni agak kurang sikit ke sana. Sebabnya, asal tengahari je ada hal. Sempat makan 2 kali je last week. Hahahah. Tadi pulak tengahari tak bukak. Sebelum balik tadi tengok dah buka pula. Owh, bukak petang kot hari ni.

 

Ni nak bagitau yang buffet lunch RM8.90 dah tak ada. Katanya promosi dah tamat. OK then. Dan menu lunch telah digantikan dengan menu seperti di bawah ini.

 

Menu Set

Menu set for lunch ni bermula sejak minggu lepas lagi. Mula-mula pelik jugak apasal takda meja buffet tu kat tempat biasa. Rupanya promosi buffet tu dah tak ada la. Ghopenyeee…

 

So far aku dah terai 2 daripada menu set tersebut.

Set Daging Black Pepper

&

Nasi Goreng

 

My comments? Ok la. Portion banyak. Memang kenyang sungguh. Puas hati dengan rasa and harga macam tu. Set ni tak termasuk air ok. Ni just set makanan sahaja.

 

Apa-apa pun, usul aku korang patut cuba la makan makanan kat sini. Jangan tengok harga dulu ok. Rasa dan baru bandingkan. For me its normal bila pergi makan dekat satu satu tempat yang dah ada nama dan ada tema sendiri, harga macam tu.

 

 

PS: Cant wait untuk tawaran buffet Ramadhan RWS. Hehehehe. Silap silap haribulan 30 hari puasa tu tolak hari tak bekerja aku bakal berbuka puasa kat sini. Ngeeeee. Almaklumlah, mana dan nak balik masak. Kalau tak buka kat RWS ni pun gerenti beli kat bazaar Ramadhan terdekat. Ngehehehehehe. Orang bujang la katakan kan.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “New Lunch Set @ RWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>